Ketevan begon haar studie op twaalfjarige leeftijd aan het Muziek Gymnasium in Tbilisi. Slechts twee jaar later won zij het internationale Anton Rubinstein Concours in Parijs.

Er volgden een groot aantal ereplaatsen op  toonaangevende pianoconcoursen in diverse landen.

Ketevan studeerde aan het Nationale Conservatorium in Tbilisi (masteropleiding bij Nino Mamradze), de Universiteit voor Muziek en Theater in Hamburg (het prestigieuze 'Konzertexamen' bij Marian Migdal) , de Hogeschool voor de Kunsten in Zürich (bij Konstatin Sherbakov) en het Conservatorium van Amsterdam.  Daar ontving zij een ‘special talent scholarship’ voor haar masteropleiding bij Naum Grubert en Jan Wijn.

Ze volgde vele masterclasses bij onder andere Paul Badura-Skoda, Boris Berman, Tamás Vásáry en Cyprien Katsaris.

Ketevan speelde solorecitals op tal van plaatsen in Georgië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland.

Sinds enige tijd woont Ketevan in Nederland en geeft zij hier regelmatig concerten als solist en als kamermusicus en ontving zij daarvoor diverse onderscheidingen en prijzen. Momenteel vormt zij een duo met violiste Birthe Blom. 

In 2022 verscheen een CD met werken van Antilliaanse componisten (Ne m’oubliez pas).

In 2024 bracht ze een solo CD uit getiteld "Connected" bij het label Zefir waarop pianotranscripties van bekende componisten als Bach, Schubert, Rachmaninoff maar ook Gershwin, Trenet en Piazzolla.