Ketevan begon haar studie op twaalfjarige leeftijd aan het Muziek Gymnasium in Tbilisi. Slechts twee jaar later won zij het internationale Anton Rubinstein Concours in Parijs.

Er volgden een groot aantal ereplaatsen op  toonaangevende pianoconcoursen in diverse landen.

Ketevan studeerde aan het Nationale Conservatorium in Tbilisi (masteropleiding bij Nino Mamradze), de Universiteit voor Muziek en Theater in Hamburg (het prestigieuze 'Konzertexamen' bij Marian Migdal) , de Hogeschool voor de Kunsten in Zürich (bij Konstatin Sherbakov) en het Conservatorium van Amsterdam.  Daar ontving zij een ‘special talent scholarship’ voor haar masteropleiding bij Naum Grubert en Jan Wijn.

Ze volgde vele masterclasses bij onder andere Paul Badura-Skoda, Boris Berman, Tamás Vásáry en Cyprien Katsaris.

Ketevan speelde solorecitals op tal van plaatsen in Georgië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland.

Sinds enige tijd woont Ketevan in Nederland en geeft zij hier regelmatig concerten als solist en als kamermusicus en ontving zij daarvoor diverse onderscheidingen en prijzen. In 2022 verscheen een cd met werken van componisten uit Curaçao (Ne m’oubliez pas). In 2022 trad zij live op op radio 4 (De Klassieken) en binnenkort met violiste Birthe Blom (Spiegelzaal) met wie zij momenteel een duo vormt.  In 2024 bracht zij een solo-CD uit, getiteld 'CONNECTED' met pianotranscripties.